dilluns, 13 d’octubre del 2008

Dia 13 Octubre 2008 (1r dia)

- He ingressat a les 18:00 a l'habitació 7 de la Sala Sant Rafel (Que, tal i com diu el papa... no surt al mapa!).

- Només ingressar-me m'han pres la pressió i temperatura. Pressió alta pels nervis.

- No puc prendre aliments crus, com per exemple... verdures, i fruita que es prengui sense pelar. Les visites em poden portar "potitos" i els meus "quesitos", "Nocilla", sempre han de ser coses envasades en porcions individuals.

- A les 19:00 m'han portat el sopar que consisteix en una mica de mongeta tendre de primer i de segon una truita de patates i unes petites pastanagues que no he menjat. I de postra una taronja que tampoc he menjat ja que s'han emportat els coberts.

- Sobre les 19:00 m'han obert una via l'avantbraç dret i m'han tret sang al mateix braç.

- A les 20:30 he fet la meva primera pixada en ampolla amb el numero 7, ja que sóc el pacient número 7 i comparteixo habitació amb el número 8, un noi d'uns 35 anys que és diu Joan i te Leucèmia, també juga a futbol en l'equip de la policia. Sembla maco.

- Porto un pijama de color groguenc molt sexy que els pantalons no corden i estant cosits de una manera molt peculiar.

- No puc rentar-me les dents per evitar eliminar plaquetes innecessàriament, tampoc puc mocar-me. He de fer caca normal al lavabo, però si tinc diarrea e de fer el pastisset a un recipient. No puc afaitar-me amb Gillette (cosa que he fet abans de sortir de casa). Tampoc puc mossegar-me les ungles (també, ho he fet evidentment inconscientment al cap de 10 minuts que em diguessin que no puc fer-ho) nomes me les puc llimar.

- A les 21:00 la mama ja a marxat cap a casa ja que l'horari de visita s’acaba just a aquesta hora.

- M'han dit que probablement demà al matí m’obriran un catèter per tenir millor accés a les meves venes, la veritat... em fa una mica de respecte.

- He demanat ha veure si puc tenir Internet, ja que sinó... m’avorriré bastant, i m'han dit que de cara a demà he de parlar amb un infermer que es diu Edu que segurament ell podrà fer-ho.

- La meva infermera és una senyora que es diu Montse, i ja m'han dit que he de prendre molta aigua (jo encantat) i que demà el mati per esmorzar em portaran “Nocilla” (Bien!!!).

- Just ara acaba d'entrar en Marco que és el nostre infermer de les nits.

- Avui "gracies" a la mama en trucat la Lali, la Mercè i l'Esteve al telèfon de l'habitació, que sona molt fort.

- També m'ha trucat l'Armando al mòbil i ma comentat que la seva mare coneix un metge molt important d'aquí Sant Pau, i que si tenim alguna queixa o quelcom podem contar amb ell.

- Ara estic jugant al Football Manager (el meu millor amic), amb el Girona, i de moment vaig 12è a la Segona divisió B. Mentrestant a la tele miro esports, ideal!Està jugant el Robredo contra un que el va eliminar a les Olimpíades.

- A les 21:30 acaba d'entrar una tal Maribel, que és la nostre auxiliar de la nit, i a dit que si necessitàvem quelcom, jo... li e demanat un suc i ma dit que només pot ser de poma... Doncs sí, de poma millor que re.

- La gent que vingui a veure primer de tot, abans d’entrar a l’habitació a de passar per un zulu on s'han de posa la bata i rentar-se les mans, evidentment... per veure el rei s'ha d'estar ben net i mudat amb les blanques grogues!

- Abans ha vingut la doctora que segons els papes és maca i m'ha fet una exploració, jo tenia por que magues de ficar el dit el cul com al capítol que ingressen el David de Plats Bruts, però no, només m'ha fet respirar fort i m'ha apretat a la panxa fent-me pessigolles involuntàriament i espantant-se perquè es pensava que em feia mal.

- Ara el Joan i la seva mà dreta (el pal amb els tubs) han sortit del lavabo i ja ens hem organitzat el tema de les tovalloles... i em decidit deixa la llum del lavabo encesa i la porta ajustada per veure’ns-hi una mica. M'ha explicat tota la seva situació, estava de creuer i li van dir que havia de tornar perquè els anàlisis que van fer-li a Malta van sortir no gaire bons, i directe ha Sant Pau sense passar per casa. Sóc un afortunat.

- Tinc 22 anys i ara que m'han prohibit mocar-me... m'he adonat.. que tinc molta tendència a fer-me burilles.

- Són les 22:30 aquí apoltronat com un rei, llàstima que encara no m’hagin portat el meu suquet, m'ha trucat el Marc, que encara no sàvia re del que m'ha passat, demà vindrà passades les 10:00.

- 22:33 Ja a arribat el meu suquet de poma i m'han portat una pastilla que m'he de pendre a les 00:00 és: #Magnesio lactato 404,8mg#. [Pastilla de magnesi] perquè entre tot és normal que en perdi una mica, i per això he de prendre-me-les.

- 23:00 He fet una pixaradeta i m’han explicat que tot el líquid que prengui he de deixar els envasos posats allà perquè ells puguin veure la quantitat que bec ja que aquesta a de ser inferior a la que pixu, perquè els aliments també tenen líquid. M'han pres la temperatura i la pressió, tot normal.

- 23:15 El Joan m'havia dit que no roncava, Mentida! Jajaja.