dimarts, 4 de novembre del 2008

04 de Novembre de 2008

UNA BONA NIT

- Aquesta nit la passo molt bé encara que segueixo pixant moltíssim. Bé, a les 3:30 he tingut que anar a vomitar per molt mal de panxa... però comparant-ho amb la nit anterior a segut una bona nit. Al despertar-me tinc sang en el coixí doncs a la pell de la closca (i mai tant ben dit) hi tinc algunes crostes que, al fregar amb el coixí, s’han arrencat.

- La veritat és que quan em porten l’esmorzar, sobre les 9:10, no en tinc gaires ganes, això és culpa de les medicacions. Però al final la meva gula per la “Nocilla” fa que acabi menjant-me el de sempre, pa amb “Nocilla” amb la tassa de llet.

- Ve el papa però sols pot estar mitja hora doncs han de netejar bé l’habitació inclòs una neteja d’aires, cosa que no havia vist mai, i el fan marxar. Cap al migdia em posen la meva dosi diària de quimioteràpia; és la tercera i penúltima. Que s’acabi ja!!! La veritat és que és menys del que pensava... però sempre fa respecte.

- A mig matí faig la primera cagada des que sóc aquí.

- A les 12:50 al sortir de la dutxa em marejo una mica i després m’expliquen que és normal doncs només tinc 1000 plaquetes i molt poca sang. Després de dinar em posaran plaquetes i una bossa de sang: quin “chute”!

- Al migdia com és habitual arriba la mama quan encara no he començat a menjar doncs no em ve de gust: el que em molesta més és l’olor del menjar i per això espero a que estigui una mica fred i així no es nota tant. Finalment em menjo el segon plat que és rodó de vedella amb puré de patata i, la veritat és que ho trobo boníssim, però ja no prenc res més.

- A la tarda, sobre les 16:00, torno a cagar una miqueta però ara amb una mica de sang; les infermeres em diuen que és normal: és la falta de plaquetes, com sempre.