dijous, 30 d’octubre del 2008

Dia 29 Octubre 2008 (a casa)

- Aquest matí la Mercè, la meva coordinadora d’infermeria de Sant Pau m’ha trucat i ja m’ha donat noticies sobre el transplantament, He d’ingressar aquest dissabte allà a Sant Rafel per condicionar-me el cos i anar-me preparant per a poder fer el transplantament.

- Primer de tot, m’ha dit que les visites que tenia preparades pel divendres m’he las ha avançat a demà. El “planning“ de demà és: A les 7:00 Anàlisi de sang, després a les 11:30 hauré d’anar a parler amb la Mercè I el Roger també haurà de venir, ja que demà ens explicaran com anirà tot el tema del transplantament (i, evidentment, jo escriuré aquí al Blog). Just després de que la Mercè ens informi de tot, haurem de baixar al pis de sota on hi tenim hora demanada, a les 12:00 amb el Dr. Martino (que, segons les inventades del papa es diu Dr. Delgado). M’han dit que aquest Dr. És una eminència, un coco i una bestia de la medicina, millor. I re, allà també hauré d’anar-hi amb el Roger. A veure què ens diu.

- La informació que ens ha donat de moment és que el dia 1 de novembre m’ingressaran ja a Sant Rafel. Que el dia 6 de novembre el Roger ingressarà al vespre per passar la nit allà i el matí següent li faran les extraccions, i el mateix dia, si es troba en condicions ja el deixaran marxar, en el cas que no es trobi suficientment be, el deixaran passar una altre nit a l’hospital. La transfusió (transplantament) la tinc el mateix dia 7.