dissabte, 15 de novembre del 2008

15 de Novembre de 2008

NOVETATS !!!

- Aquests dos dies no he escrit doncs no hi havia cap cosa important per comentar: menjava poquet, m’he trobat i també he dormit bé; he seguit amb les dues llagues a la boca i una doctora me’n va agafar una mostra per analitzar-la... i poca cosa més.

- 8:00 del matí. Em desperto molt atontat i amb poques ganes d‘aixecar-me i per tant decideixo fer el ronso fins que vinguin a fer-me l’analítica. Esmorzo tota la llet i dues galetes.

- La mama ve però com que m’han comprat el joc d’ordinador “Football Mànager 2009”, no li faig gaire cas... sort que ella amb el seu llibre ja s’entreté. Per cert, ahir el papa va anar de cul buscant-me el nou joc i al final el va trobar.

- Ahir al vespre em vaig prendre un laxant doncs feia una setmana que no cagava i avui, sobre les 12:00, he fet una oliva i dues o tres croquetes... quin aperitiu, oi? Fins i tot crido a la mama perquè vingui a veure-ho, com quan era petit. Per cert, el que si tinc aquests dies són molts gasos”subterranis”, cosa que els metges troben que és molt bon senyal (es veu que si no cago, no passa res però en canvi, si no “peto”, malament).

- A les 13:00 em porten uns espaguettis amb salsa de tomàquet que, a part de bona pinta, feien bona olor; cosa important doncs aquests dies totes les olors em molestaven. Em menjo el plat sencer i també la meitat de tota la carn del segon plat. Val a dir que tant amb els espaguettis com amb la carn em feia mal la boca però jo anava glopejant aigua perquè no em fes tant mal... i poder seguir menjant.

- A les 16:00 arriba el papa i, només arribar ja s’adona que estic més peladet i és que els cabells del cap ja m’han començat a caure. Em miro al mirall i veig com seré d’aquí a uns quants anys. Al cap d’una estona d’estar per aquí, el papa em pregunta: “Quan vols que et torni a portar la màquina d’afaitar? (me la vaig tornant amb en Roger); jo li dic que no fa falta doncs si me’ls estiro em van sortint amb molta facilitat. Ah, per cert, a mi no em cal rasurar-me la zona que en Roger es va haver de rasurar...ja cauen per si sols.

- Fins les 20:00, que arriba la mama, mirem dos partits de futbol a part de les lectures que el papa em fa del llibre “El mundo amarillo”. Per berenar em prenc el meu got de llet i sopar sopo força bé.

- Una altra característica d’aquests dies és que tinc mocs molt líquids i molta saliva a la boca (sóc un bavós); cada dia acabo un paquet de mocadors de paper però no us penseu un paquetet de butxaca si no una capsa de 100.

- Amb la mama escrivim, em fa mimos, massatges a la panxa per cagar i em posa la crema pels grans... realment no em puc queixar del tracte, oi? Per cert a la mama li agrada arrancar-me els pels de la barba i deixar-me clapes sense pel. Qui li diu que no amb tot el que ella em mima...

- A les 22:15 la mama marxa i jo em quedo mirant el València – Spòrting, quan s’acabi ja marxaré a dormir, ja que en tinc força ganes.