dimarts, 14 d’octubre del 2008

Dia 14 Octubre 2008 (2n dia)

- A les 00:00 de la nit, just quan sortia del lavabo de fer la pixaradeta de bona nit i de rentar-me les dents amb una espongeta enganxada a un pal i glopejar un líquid, hi havia l’ infermer que m'anava a posar el suero per passar la nit i m'he pres la pastilla de magnesi que m'havia portat abans.

- Ara, a les 8:00 m'han portat el meu esmorzar, però no l’he pogut prendre fins les 8:30, ja que abans m'han agut de treure 12 tubs de sang (després diuen que em falta sang... normal, si és que me la treuen tota!). He esmorzat un got de llet ben calentona i un panet amb 2 terrines de “Nocilla”, que evidentment les he escurat tant com he pogut. Mentre esmorzava he pres un protector d'estomac #Anagastra 40mg# i altre cop el #Magnesio lactato 404,8mg#.

- Ja són les 9:50 i m'han obert una altra via, aquesta a l'altre braç a l'espera de que m'obrin el catèter. Per aquesta nova via m'han començat a posar mitjançant una bomba la Ciclosporina.

- A les 10:00 amb la puntualitat Esbrí m'ha trucat el Marc que ja estava aquí, i m'ha dit que estava esperant el Jordi (Jordi ha arribat a les 10:30 amb puntualitat Escolà) per pujar junts, un cop ja estaven aquí a la porta de Sant Rafel m'han trucat i jo e sortit a veure’ls, m'han dit que si que podia sortir, i jo doncs, he desendollat la màquina de la corrent i me posat la bata i he sortit a fora els parcs, on m'estaven esperant, Al cap de casi un hora ha sortit la infermera... i es veu que no podia sortir a fora, que m'havia d'haver quedat a la saleta, jo com sempre despistat com sempre. Hem estat xerrant allà amb el Jordi, el Marc, l'Estel i el papa que ha vingut al cap d'un ratet. Fins les 13:00 que ja he entrat a dinar.

- De dinar he tingut de primer un arròs tipo paella molt bo amb una mica de verdureta, i de segon plat dos trossos de peix amb mes verdures. De postres tres mandarines molt bones. He escurat els plats amb pa, senyal que tenia gana.

- La mama m'ha donat el postres, les 3 mandarines grill a grill posant-me’l a la b

- Ara són les 15:00 i apart d'estar connectat a la Ciclosporina, també estic entovat a una bomba que consta de corticoides i quan s’acabi, és a dir, d'aquí molt poquet s’activarà el suero.

- El Roger ma visitat de cop s'ha obert la porta i jo creia que seria una infermera, però era la meva medul·la amb potes, jajaja, que aquest matí ha anat a fer-se una anàlisi de sang per veure si som compatibles de medul·la.

- Acabo de sortir de la dutxa 16.30, per sort m'han tret tots els tubs per poder dutxar-me tranquil·lament, he hagut d’anar en compte, perquè tinc una via a cada braç i he de procurar de no mullar-los.

- Al sortir ja tinc el meu got de llet calenta sobre la tauleta amb el sobre de " Nesquik " el qual he disfrutat molt. També he pres la pastilla de magnesi #Magnesio lactato 404,8mg#.

- Tot just ara son les 16:55 i acabo d'amagar totes les coses a l'armari, ara (a bones hores) m’acaben de dir que no puc tenir la motxilla i la bossa del portàtil totes les coses que tingui per aquí, com per exemple el portàtil, mòbil, llapis els hi he de passar un drap pler d'alcohol per tal d'evitar que ens pugui afectar a les nostres defenses.

- Són les 17:39, estic aquí estirat a la camilla amb el papa al costat que m’ha vingut a visita després de treballar hi s'estava llegint lo de la medul·la amb potes del Roger i just a entrat un dels meus 4 doctors, el Dr. David Valcarcel i acaba de dir que el més probable és que el Roger i jo siguem compatibles, en quant a la medul·la ocea (annex aportat per el papa).

- Fins que estiguin segurs del que m'han de fer estaré en standbye.

- 18:20 El papa ha marxat i la mama ara entrarà aquí a l'habitació amb mi un ratet més. Ja m’han portat les pastilles que m'hauré de prendre quan sopi, són tres, però del mateix medicament, és Ciclosporina i en total hi ha 175mg.

- Més tard ha vingut la Paloma l'amiga de la mama per veurem, i, evidentment... ha marxat contenta, perquè jo estic be.

- Ja són les 19:00 hi en horari internacional és l'hora de sopar, així que millor anar ràpid a l'habitació a endrapar. Per sopar hi ha

una crema de bolets que deixava bastant que desitjat (evidentment incomparable amb els bolets del Antoni Boletaire) i de segon albergínies rebossada, que, per cert m'han agradat molt amb un tros de pollastre que estava ben bo, llàstima que una mica sec. I finalment de postres un Flam de vainilla Danone com els que m'agraden ami.

- 20:10 La cabreta Miquel a fet per fi caques des de que està aquí a l'hospital, poquetes però molt concentrades. La veritat... és una mica incòmode la posició de fer caca dins la tassa i pixar dins la ampolla. Serà una de les coses que no trobaré a faltar quan estigui a casa.

- 20:50 Acaben de comunicar-me que ja estic preparat per anar a quiròfan a que em posin el catèter, espero que no sigui re, és més el Joan ja ma dit k no és gran cosa, k fa una mica de respecte perquè hi has molta gent, espero que hi hagi alguna infermera maca així em distrauré més i millor. Ara m'han donat dues pastilles de paracetamol hi també m'han posat perquè no em vingui cap reacció al·lèrgica les plaquetes.

- Amb els medicaments que m'han posat estic superyonki, m’adormo sense voler, ja m’ho han avisat.