dimarts, 23 de desembre del 2008

23 de Desembre de 2008

HA COSTAT PERÒ, PER FI, JA SÓC AQUÍ!!!

- Que sapigueu que, si fos per mi, no hi hauria més notícies al blog perquè a casa estic més distret i les coses que em van passant no em semblen de tanta importància. Però la mama està molt pesada dient-me que hi ha molta gent pendent del meu blog i, al final, per fer-la callar ... aquí em teniu.

- Tots aquests dies han sigut molt semblants doncs cada dia havia d’anar a fer-me la hidratació de 2 litres que durava dues hores i, a més a més, dos cops per setmana, analítica a les 7h. del matí, hidratació i visita al metge. Hi ha hagut dies que m’hi he estat moltes, moltes hores allà.

- El dimecres 10, en la visita del metge em van dir que estava una mica baix d’ hemoglobina i van haver de fer-me’n una transfusió.

- El divendres 12, veient que la creatinina en sang era massa elevada em canvia la ciclosporina per un altra immunosupressor, el Micofenolat. A la tarda em van fer un TAC per veure com estava de la sinusitis. Aquest va ser un dels dies que més hores vaig estar-m’hi: de les 7h. del matí a quarts de 8h. del vespre amb un parell d’horetes al migdia per estar a casa. Per cert, el Tac va ser horrorós, ja que la postura era molt incòmode i em diu el noi, tranquil, que només seran 10 minuts, com es nota que ell no estava en al meva situació.

- El diumenge 14 agafo febre, de fet el dia abans, al vespre, ja en tenia, però avui en tinc ja al matí. Al vespre arribo a 39º i truquem a St. Rafel bastant espantats pensant que em diran que vagi a urgències o bé que ingressi doncs al donar-me l’alta em van dir que si arribava a 38º havia de fer això. Però no, miren el meu historial, veuen com estic de defenses i em diuen que prengui ibuprofè i, si cal, que ho combini amb nolotil. Prenc un ibuprofè i em baixa la febre de seguida.

- El dimarts 16 vaig a fer l’analítica, la hidratació i la visita mèdica. Em diu que el TAC ha sortit correcte i que ja no tinc sinusitis, m’envia a l’otorrino d’urgències que em diu que sols tinc rinitis.

- Aquests dies, però, començo a tenir mal de coll i em comencen a sortir llagues a la boca.

- El divendres 19 torno a “analítica-hidratació-visita”(ja veieu que no tinc temps d’avorrir-me) i la doctora em diu que estic força bé i que, a partir d’ara, em portarà el doctor Martino doncs ja estic estable i no cal que vagi a”visita preferent”. Això és molt bona notícia i, a més a més, demà dissabte faré l’última sessió d’hidratació doncs els ronyons estan força bé; cal, però que segueixi bevent molta aigua. La mala notícia és que tinc fongs al coll i m’han tret una mostra per analitzar-la; em retiren un medicament antifúngic que prenia per la sinusitis però me’l canvien per un altre pels fongs del coll i boca.

- Dissabte, diumenge i dilluns m’estic a casa ben fotut amb MOLT,MOLT mal a la boca i al coll: em costa parlar, beure(no puc prendre ni la meitat del líquid que hauria de beure) i ja no parlem de menjar. Si vull menjar glopejo una barreja de suero, bicarbonat i lidocaïna i em queda la boca i el coll endormiscat amb la qual cosa no em fa mal però tampoc noto cap gust. Ah!...aquest efecte sols dura uns 5 minuts per tant he de tenir preparada alguna coseta per menjar ràpid i prou. Hem trucat a la doctora i m’ha augmentat i molt la medicació: he de prendre 2 pastilles d’Ibuprofè cada 8 hores, 2 pastilles d’Augmentine 1000 cada 12 hores, el doble de la medicació pels fongs ... Espero que tot això s’acabi perquè estic ben putejat.

- Avui, dimarts 23, anem al metge encara que no tenim visita però és que no trobo cap milloria i vaig carregat de medicació (els dissabtes arribo a pendre 25 pastilles). Em fan una analítica, així demà no caldrà que hi vagi, em treuen una mostra de les llagues i em visita un doctor que, tot i ser de l’equip, no l’havíem vist mai. Com que fa uns dies que em medico i no milloro (penseu que sols menjo alguna cosa per aguantar la medicació, sols bec aigua per empassar-me les pastilles i procuro parlar el mínim) de les llagues, el metge em canvia la medicació per una contra els virus( l’altra analítica va sortir que no eren fongs ni bacteris) i em retira part de la medicació ( entre 10 i 14 pastilles) doncs diu que ja estic molt millor. Sembla que, de plaquetes i defenses, estic molt bé i em diu que puc fer una vida pràcticament normal. Puc anar a un restaurant, a una cafeteria, en transport públic, sempre que hi hagi poca gent i si hi ha algú constipat apartar-me o posar-me la màscara... fins i tot torno a casa amb el Bicing... uau...!

- Bé, volia acabar les noticies dient-vos que estigueu atents al blog doncs abans de Nadal, és a dir demà, espero poder posar-vos-hi una sorpresa.