dimecres, 5 de novembre del 2008

05 de Novembre de 2008

ÚLTIM DIA DE QUIMIOTERÀPIA I ATG, PER FI!

- Una nit molt tranquil·la respecte a vòmits, diarrees,.. només les constants visites de les infermeres per treure’m la ATG, posar-me una bossa de sang...

- Com cada matí, a les 6:30 em fan anàlisi de sang.

- A les 9:05 amb puntualitat Fontdevila Bosch ve la Mercè a fer-me una visiteta ja que a les 9:30 ha de marxar perquè entra a treballar a les 10:00.

- Per esmorzar m’han donat dues magdalenes i cinc galetes, per suposat sempre tot ben envasat. Les galetes no me les he pres, només he menjat les dues magdalenes ben sucades a la tassa de llet. No m’han portat “Nocilla”, bé, suposo que tampoc m’hagués vingut de gust.

- Més tard quan han passat els doctors per veure com estava, m’han dit que en el cas que torni a fer caca (defecar per els més sensibles), potser m’han de fer una endoscòpia per veure si tinc alguna petita lesió, però que no creien, ja que quan havia fet aquelles caques només tenia 1000 plaquetes, i, per exemple... Ara ja se m’han curat tots els sangtraïts de la boca.

- A l’hora de dinar 13:00 sols menjo una mica de mandonguilles i mitja poma que la mama ha pelat i trossejat. A més a més m’ho va posant a la boca com quan era petitó... ahhhh!... avantatges d’estar malalt!!! Jo encantat, i crec que ella encara més. Després com que no m’acabo de trobar gaire bé m’estiro i la mama em va tocant el cap perquè li agrada el cap ben rapat, que, per cert, m’han dit que demà em tornaran a rapar. Encara més?

- Sobre les 14:30 han entrat 5 persones que venien a presentar-se. Primer de tot el cap de medicina, el Dr. Sierra, la cap d’infermeria, l’assistent social, un capellà i una psicòloga. I m’han dit que si tenia cap queixa o qualsevol problema podia demanar per ells i vindrien.

- Després he estat per aquí fent el ronso fins que m’he adormit , m’he llevat a les 17:30 amb una pudoreta que em demanava que m’anés a dutxar, ja que abans no ho havia fet perquè no m’havia trobat gaire bé.

- A les 18:00 ja estava al llit i han entrat el papa primer, després la mama i la Camila (companya de feina del papa) que per cert, m’ha portat unes guitarres de xocolata que fan molt bona pinta, ja tinc ganes de poder prendre-me-les. Quan elles han sortit ha vingut el Roger que ha marxat al cap de poquet perquè demà té examen i ha tornat a entrar la mama.

- A les 19:00 ja han porta el sopar però només he pres una mica de arròs que m’entra molt bé i una mica de peix, i de postres unes “Natillas”.