dilluns, 17 de novembre del 2008

17 de Novembre de 2008

ON HI HA PÈL HI HA ALEGRIA? DONCS QUINA LLÀSTIMA!

- El dia d’ahir no va ser un dia de grans canvis. A les 13:00 vaig dinar força bé i, de postres, vaig anar a prendre un kiwi que m’havien portat de casa doncs m’agraden molt i ...Quin mal, joder! L’acidesa del kiwi al tocar-me les llagues em feia molt mal i fins i tot em ploraven els ulls.

- A la tarda, em van posar una nova ració de plaquetes; com que abans m’han de posar el Benadril(antihistamínic) em vaig anar endormiscant i vaig fer ben just per poder sopar.

- A les 21:00 arriba en Roger per sentir amb mi el partit del Barça; intentem veure-ho per Internet (gràcies a l’Edu, el meu cosí, que ens diu una web).La 1ª part la veiem genial però la 2ª no hi ha manera, la seguim per RAC 1. Sort que el Barça guanya!

- Avui ja m’he despertat amb l’ull dret molt plorós i el nas tapat i que em raja contínuament; és molt pesat, potser preferiria tenir vòmits. La llum em molesta a la vista i, per tant, quasi no puc veure la tele ni fer anar l’ordinador. M’avorreixo molt i estic putejat. De tota manera tot això és molt normal doncs tinc la mucosa fastiguejada per culpa de la quimio. També m’han sortit més llagues i em porten un dispensador de morfina que, en principi, no tinc intenció de fer servir(els metges em diuen que, tal com tinc la boca, m’hauria de fer molt mal; però jo trobo que tampoc n’hi ha per tant).

- A les 17:00 ve la Maite(la meva tieta-padrina)i em porta una coca.

- Com que el cabell va caient poc a poc i em deixa el coixí ple de pelets, em porten un esparadrap de seda per arrencar-me el cabell a tires. No em fa gens de mal doncs el cabell quasi no està agafat.

- Cap al vespre, sobre les 21:30, després de marxar el papa i estant aquí la mama, em puja la febre a 38º i m’han de fer el “protocol” que consisteix a treure sang de cada via del catèter per veure si hi ha alguna infecció. Del braç també em treuen sang per analitzar-la; sort que avui me n’havien posat mig litre, que si no...(bé, m’han posat mig litre d’hematies,és a dir glòbuls vermells). Després em posen un paracetamol per abaixar la febre i un antibiòtic.