dissabte, 22 de novembre del 2008

22 de Novembre de 2008

LLEUGERA MILLORIA

- També he passat mala nit per culpa de la bomba que va seguir pitant; a la propera s’emporta una patada.

- A les 10:00 passa la doctora que està de guàrdia i, al dir-li que fa una setmana que no cago, em diu que prengui un sobre de laxant. El prenc, a veure si hi ha sort.

- Passo el dia al meu “búnker”, amb les persianes abaixades i la mama,cada dos minuts, preguntant: “puc obrir, puc obrir, puc obrir...?”. De tota manera jo crec que vaig millorant però, per evitar molèsties, prefereixo estar el màxim possible a les fosques.

- Aquesta tarda, amb la mama, com que estàvem a les fosques i sense tele ni ordinador, hem intentat jugar al “Veo, veo...” però era difícil perquè o era la llumeta vermella de la tele apagada o tota la resta d’objectes de color gris. Al final hem jugat al joc d’endevinar animals que és un al que jugàvem quan érem petits... i ens ho hem passat millor del que esperàvem i hem rigut molt (sobretot amb la meva invenció de la granota amb closca).

- Avui tinc més gana i estic menjant força bé. També és mala sort que, per sopar, m’hagin portat tot el que no m’agrada; per sort he pogut canviar el primer plat per la sopa habitual i, com que la mama havia de venir al vespre (recordeu que jo sopo a la tarda), la truco per demanar-li S.O.S. i em porta un tall de pollastre, acabat de cuinar, i una poma. Per cert, ja fa dies que, amb el dinar i el sopar, em porten un sobre de ketchup gràcies a una auxiliar molt maca que va veure que em posava salsa de tomàquet del bric que em van portar de casa.

- Realment el laxant funciona: just ha entrat la infermera amb un sobre de laxant que jo sortia del lavabo i li he dit que no feia falta, que era el tercer cop que anava.

- En Ferran, el meu infermer de les nits, em posa una medicació, que aquests dies passava per la bomba, directe a la via sense passar per la bomba per evitar que estigui pitant a la nit. A veure com va la nit.